Organisaties die kiezen voor de kernwaarde stoutmoedig zijn krachtig!

 

Ik begeleid organisaties, hun leiders en medewerkers in het opzetten van een stoutmoedige leer- en werkomgeving: de plek waar het (psychologisch) veilig is om te werken en te leren en waar het normaal is om het beste in jezelf en anderen naar boven te halen. 

 

Het aanbod voor MT's, directies en besturen

Het aanbod voor MT's, directies, leiderschapsteams & het bestuur

Workshop 'Asking a better question'

Met meer vragen stellen, wordt de ander (of organisatie) niet opeens beter. Veel vragen zijn verkapte meningen, aannames of hypotheses, zoals 'zou het zo kunnen zijn dat je bedoelt dat...?' Het effect van vragen stellen zit 'm dus niet in meer vragen stellen, maar in het stellen van betere vragen. Vragen die een uitnodiging zijn. Een uitnodiging tot nadenken, uitleggen, verdiepen, aanscherpen of onderzoeken. Alles met als doel: verbinden. 

Ik wil meer informatie

Een Stoutmoedig team creëren 

Een stoutmoedig team kenmerkt zich door (psychologische) veiligheid waarin het normaal is het beste in jezelf en anderen naar boven te halen. Aan de hand van de piramide van Lencioni en de unieke methode van Stoutmoedig Coaching & Advies 'sterke rug & nieuwsgierig hart' gaan we aan de slag om van jouw team een sterk en stoutmoedig team te maken. 

 
Ik wil meer informatie

Teambuilding

Jezelf beter leren kennen én de ander beter leren begrijpen? Dan is een DISCover team meeting een geweldige optie als teambuilding. 

Aan de hand van een uitgebreide en persoonlijke DISC rapportage gaan we als team aan de slag. Actief aan de slag, want in mijn koffer zitten naast stiften en post-is ook legosteentjes. Alles met het doel om jezelf beter te leren kennen en de ander beter te begrijpen, zodat de samenwerking op een dieper niveau soepel en beter verloopt. 

Ik wil meer informatie

Individuele coaching

Heb je een specifieke vraag of een dilemma waar je al een tijdje mee rondloopt? Wil je er actief mee aan de slag? Neem dan contact op en ik geef je eerlijk antwoord of je bij mij aan het juiste adres bent of niet. 

Vraagstukken van klanten zijn: meer rust en balans in drukke leven of afscheid nemen van belemmerende overtuigingen, daadkrachtig leiderschap tonen, knopen doorhakken, hernieuwde visie schrijven en bijpassende acties ondernemen.

Ik wil meer informatie

Wilma van Dijk kiest voor kwaliteit en is o.a.:

Master in Education

Master Learning & Innovation

Masterthesis: Teamleren is een groepsproces. 

Transactionele Analyse

Gecertificeerd Transactionele Analyse Practitioner Coach

Gecertificeerd Trainer

DISC + drijfveren trainer

Kennismaken? 

Denk je dat ik de persoon ben die jou kan helpen om jouw afdeling, team of organisatie stoutmoedig in de schoenen te laten staan? Vul dan mijn contactformulier in. Ik kom dan binnen 24 uur bij je terug. Ik kijk uit naar je reactie!