wil·ma

(Duitse meisjesnaam, roepnaam) 

1.Vastberaden beschermer

2.Met de wil zo sterk als een helm

------------------------------------------------------

Ik blijf het bijzonder vinden dat de betekenis van mijn naam zo passend is voor hoe ik in het leven sta en voor de keuzes die ik maak. Een sterk eigen wil zat er van jongs af aan al in! Ik wist heel goed wat ik wel en niet wilde (en liet dit ook goed weten haha). 

Als een rasechte achiever with a heart zijn er drie thema’s die terugkomen in de keuzes die ik maak: mensen, ambities, en (persoonlijke) groei. Deze drie thema’s helpen mij om vol daadkracht, lef en verbondheid in het leven te staan en mijn carriè€re vorm geven.

Op mijn 25ste werd ik leidinggevende van een team met 32 professionals en was ik verantwoordelijk voor meer dan 400 leerlingen. Ik was vastberaden om er een succes van te maken en te groeien als leider, zodat de mensen waar ik verantwoordelijk voor was de ondersteuning kregen om zelf te groeien en plezier te ervaren in het werk. Tijdens het tevredenheidsonderzoek kreeg ik een geweldig cijfer: 8.6 gemiddeld (variërend van een 7 tot een 10). Missie geslaagd! 

Na vier jaar maakte ik de overstap naar het bedrijfsleven, om uiteindelijk de keuze te maken om Stoutmoedig Coaching en Advies te starten. Want dat is de enige manier om mijn persoonlijke missie en droom te leven. 

 

Meer lezen over Wilma's persoonlijke missie

Persoonlijke missie

Mijn droom is dat er meer sterke leiders in Nederland opstaan en mijn missie is om daar bij te helpen, zodat elke leider met daadkracht en verbinding durft te leiden. 

Ik geloof dat zodra wij als leider sterk in onze leiderschapsschoenen gaan staan dat er meer verbinding, rust en groei komt. En daarom heb ik mijzelf een persoonlijk doel gegeven om in 2024 250 leiders te hebben geholpen om stoutmoedig in de leiderschapsschoenen te staan.

"Fear is a reaction. Courage is a decision."

Wil jij 1 van deze 250 leiders zijn? Van harte welkom! 

 

IK WIL MEER INFORMATIE

6 feiten die je nog niet wist!

Chocolade

Ik ben gek op chocolade! Of het nu een chocoladetaart op het terras is of een chocolademousse als toetje in het restaurant of een reep Tony's op de bank... ik geniet! 

Geef je mij de bekende oranje Tony karamel-zeezout.... dan belandt die in de kast zodat ik 'm zelf weer cadeau kan doen aan een ander, want die vind ik zo ontzettend NIET lekker... 

Mijn favoriete reep is dan weer Tony's hazelnoot reep. 

Kookrubriek

Eten: ik houd ervan! Ruim 2 jaar lang heb ik een kookrubriek gehad in het Nederlands Dagblad op de vrijdag. En dan nu een feitje dat niet veel mensen weten: ik bedacht de recepten en mijn man deed daadwerkelijk the cooking. Ik kan gewoon niet koken en bedacht dus soms recepten waarvan mijn man al zei: dit gaat 'm niet worden. Goed duo dus! 

Donker

Ik slaap het beste als het echt donker is… zo donker dat ik mijn eigen hand niet eens zie als ik die boven mijn hoofd zwaai. Als ik dan in een hotelkamer slaap ben ik zo’n type die de wekker (met licht) tegen de muur schuift en een handdoek over de TV gooit omdat dat rode lampje te irritant schijnt in de donkere kamer.

Auto

Ik houd van mooie auto’s. Voor nu staat de nieuwste Volvo V60 Cross Country op mijn lijstje en als ik later groot ben een echte Jeep!

 

Kickboksen

Als sport doe ik kickboksen. En dan de mietjes versie haha! Ik mag te keer gaan tegen mijn instructeur… maar terugslaan of meedoen aan duels, daar doe ik niet aan mee. Dat vind ik dan weer te mannelijk en stiekem gewoon veel te eng.

Netflix

En naast al dat mannelijke van een stoere auto en kickboksen als sport, geniet ik het meest als ik op de bank zit met een dekentje en een romantische comedy op Netflix. Zoals mijn docent vroeger al zei: you’re a sucker for good endings.

Kwaliteit

Er zijn niet veel mensen die een abonnement vragen van de Harvard Business Review op hun verjaardag. En dit typeert mij als mens: ik ga voor kwaliteit! Een traject bij mij betekent groei en vooruitgang. Waarom zou je anders beginnen aan een traject? Je wilt iets veranderen, in beweging komen en dromen realiteit zien worden; daarom kies je voor coaching!

Master in Education

Master Learning & Innovation

Transactionele Analyse

Transactionele Analyse Practitioner Coach

Gecertificeerd Trainer

DISC + drijfveren trainer

Kennismaken? 

Denk je dat ik de coach ben die jou kan helpen om sterker in je schoenen te staan, zonder afstandelijk te zijn?  Vul dan mijn contactformulier in. Ik kom dan binnen 24 uur bij je terug. Ik kijk uit naar je reactie!