DO NOT MISS OUT! AMAZING THINGS ARE COMING!
KOOP TRAINING
KOOP TRAINING

Lead & Learn Leiderschapsprogramma

Hét 6-maanden programma voor ambitieuze leiders die effectief willen zijn in hun leiderschap, door hun team te inspireren vanuit daadkracht & verbinding.

Video Poster Image
IK DOE MEE!
Placeholder Image

1-op-1 coaching

Placeholder Image

Online academy

Placeholder Image

Groei & vooruitgang

Herken je dit? 

Je bent blij met je rol en de verantwoordelijkheid die erbij hoort. 
Je bent trots op jezelf dat je op deze plek zit. (..en terecht!)

Het voelt alsof je constant in een spagaat zit. Kies je voor de harde of de zachte aanpak? Het ene moment ben je heel meegaand en het andere moment super directief en sturend. 

Tijd om kleur te bekennen! Te gaan staan voor wie je bent, de opdracht die je hebt meegekregen én jouw visie realiteit te zien worden.

Maar waar begin je nu?
Welke stappen moet je zetten om leiding te geven vanuit rust en zelfvertrouwen?

Loop jij rond met...

 • Je wilt impact maken op de mensen om te heen, maar je weet niet of en hoe je dit kunt doen?

 • Je wilt graag in verbinding blijven met jouw mensen, maar je hebt moeite om tegelijk ook duidelijk te zijn of je bent heel duidelijk, maar wil graag in contact blijven met je collega's. 

 • In plaats van de langer termijn ben je veel bezig met 'brandjes blussen' en daar ben je wel klaar mee. 
 • Je bent leidinggevende geworden omdat je een duidelijke visie had over eigenaarschap, maar de werkelijkheid is dat het voelt alsof je veel aan het duwen & trekken bent.
Placeholder Image

Verlang jij naar ...? 

 • Je weet wie je bent, waar je voor staat én hoe je in de praktijk overkomt. 

 • Je staat sterk in je schoenen, zonder afstandelijk te worden. 

 • Je voelt je ontspannen, omdat je weet wat werkt en wat niet werkt, zodat je bewuste keuzes kunt maken in elke situatie.

 • Je geef leiding vanuit een sterke rug én een nieuwsgierig hart. Precies zoals jij het wilt: daadkracht in combinatie met verbinding. 

Als je klaar bent voor krachtig leiderschap, dan wil ik je graag introduceren aan Lead & Learn Leiderschapsprogramma! 

Placeholder Image

Lead & Learn Leiderschapsprogramma

Hét 6-maanden 1-op-1 programma voor leiders die effectief willen zijn in hun leiderschap, door hun team te inspireren vanuit daadkracht én verbinding. 
Het programma is voor leiders die sterk in hun schoenen willen staan, zonder de verbinding te verliezen met de ander. 

Placeholder Image
IK MELD ME AAN

Wat zeggen anderen?

Placeholder Image

Jorien Kooyman

Directeur

"Met Wilma in gesprek betekent de diepte in! Gewapend met theorie, sterke one-liners, een luisterend oor,  scherpe geest en humor helpt Wilma mij om mezelf en mijn professionele ik te ontwikkelen. Ze helpt me van onbewust onbekwaam, naar bewust onbekwaam en soms al naar bewust bekwaam! De sessies zijn écht een cadeautje voor mezelf!"

Placeholder Image

Jorieke de Fretes

Eigenaar Piovivo

"Wilma is scherp, altijd goed voorbereid en goedlachs. Ze stelt de vraag achter de vraag en is bereid ook ongemakkelijke vragen te stellen. Ze durft me te confronteren met dingen die aangepakt moeten worden om het verschil te maken als ondernemer. Ik haal veel energie uit onze sessies en bouw met Wilma’s input aan een nieuwe versie van mijn onderneming."

Placeholder Image

Marjo Bangma

Sectormanager

"Het waardevolle van dit coachingstraject is dat je verplicht stil wordt gezet bij de dingen die je (onbewust) doet. Je leert meer over de waaroms en de hoes van je denken en handelen. Waarom doe je de dingen die je doet en hoe wil je de dingen nu eigenlijk echt doen. Wie wil je zijn en hoe pak je dat aan. Erg inspirerend!"

INHOUD PROGRAMMA

Het complete programma voor jou als vrouwelijke leider! 

Placeholder Image

Module 1: de mindset van de winnende leider

 

In deze eerste module leer je wat de mindset van een winnende leider is. En merk je al snel dat dit niets te maken heeft met sterk zijn, winnen, succes hebben of over lijken gaan. Maar dat het om vier andere succesfactoren vraagt. 

Placeholder Image

Module 2: jouw unieke DNA als leider

 

“Who you are is how you lead.” Hoe jij leiding geeft zegt veel over hoe je denkt en wie je bent. In deze module krijg je inzicht in jouw natuurlijke- en leiderschapsgedrag door middel van een persoonlijkheidsanalyse. Wat uniek is dat we zowel jouw gedrag als drijfveren samen pakken. Waarom doe jij wat je doet?!

Placeholder Image

Module 3: master de gesprekskunst

 

Aan het einde van de module ben jij niet meer bang om met de mond vol tanden te staan of achteraf te denken waarom zei ik dit niet?! Je leert hoe je on the spot tot de kern kan komen, je doel van het gesprek kan behalen én hoe je in verbinding blijft zonder de regie te verliezen. 

Placeholder Image

Module 4: de 3 succesfactoren om vertrouwen te bouwen

 

"Vertrouwen komt te voet en gaat te paard."  Je hebt vast een aantal persoonlijke voorbeelden om deze uitspraak te illusteren. In deze vierde module krijg je inzicht in het menselijke proces wat te pas komt bij vertrouwen, hoe je dit kunt vergroten én wat je moet doen als je het een keer verkeerd hebt ingeschat. 

Placeholder Image

Module 5: de 3 blokkades die verandering in de weg staan

 

In deze vijfde module leer je hoe je leiding kunt geven aan verandering én word je bewust gemaakt van de 3 blokkades die verandering juist in de weg staan. Aan het einde weet jij wat je absoluut niet moet doen als leider. 

Placeholder Image

Module 6: de 4 principes die elke winnende leider omarmt

 

Je leert welke 4 principes elke winnende leider omarmt en ik leer je hoe jij ze kan inzetten, zodat je een blijvende en duurzame impact maakt als leider in jouw organisatie. 

 

Hi! Ik ben Wilma

& ik geloof dat jij alles in je hebt om een fantastische leider te zijn voor jouw mensen! 

 Er zijn maar weinig mensen die voor hun verjaardag een lidmaatschap op de Harvard Business Review vragen. Het typeert mij als mens: passie voor leiderschap, gedrag, strategie en veranderkunde.

Op mijn 25ste werd ik leidinggevende van een team met 32 professionals. Ik was vastberaden om er een succes van te maken en te groeien als leider, zodat de mensen waar ik verantwoordelijk voor was de ondersteuning kregen om zelf te groeien en plezier te ervaren in het werk. Tijdens het tevredenheidsonderzoek kreeg ik een geweldig cijfer: 8.6 gemiddeld (variërend van een 7 tot een 10). Missie geslaagd! 

Mijn droom is dat er meer sterke leiders in Nederland opstaan en mijn missie is om daar leiders bij te helpen, zodat ze met daadkracht en verbinding durven te leiden. 

Ik geloof dat zodra wij als leiders sterk in onze leiderschapsschoenen gaan staan dat er meer verbinding, rust & groei in het team komt!

Hartelijke groet, Wilma 

Placeholder Image
Placeholder Image

Master in Education

Master Learning & Innovation 

Placeholder Image

Transactionele Analyse

Transactionele Analyse Practitioner Coach

Placeholder Image

DISC Trainer

Gecertificeerd DISC gedrags- en drijfveren trainer

Wat voor support kunt je verwachten?

Coaching

Jij bent uniek en daarom hebben wij elke maand een 1op1 sessie van twee uur. Waar je in de online omgeving alle theorie kunt vinden, gaan we in de sessies de diepte in, 100% op maat, volledig op jou gericht. 

Kennis

Elke maand ontvang je een nieuwe module met diverse video lessen en een werkboek met verdiepende opdrachten. Je zet nieuwe stappen in het vak leiderschap op een aantrekkelijke manier. 

Feedback

Maandelijks ontvang je een module met opdrachten. De kans is groot dat het nog iets aangescherpt moet worden om de echte snaar te raken. Om echt het verschil te maken bij jou. En daarom geef ik jou graag mijn feedback. Voor nog meer inzicht en groei.

Support

6 maanden lang toegang tot mij via e-mail en jouw persoonlijke padlet-board, zodat je niet met vragen of twijfels rond hoeft te lopen. Van maandag tot en met vrijdag reageer ik op al jouw vragen of twijfels die naar boven komen. 

Het resultaat?

 • Je visie op leiderschap is zo klaar als een klontje en je ziet de eerste resultaten al in de praktijk zich onthullen. 
 • Je kent jezelf door en door, waardoor je je nog meer bewust bent hoe jij overkomt op de ander en wat het gevolg daarvan is. 
 • Je communiceert op een effectieve manier, zonder duwen of trekken, maar met respect en duidelijkheid. 
 • Je bent zichtbaar en aanwezig zonder dat je het gevoel hebt alles op te lossen voor iedereen.
 • Een fijne werkomgeving waarin jij én jouw team optimaal floreren, omdat er minder stress en conflicten zijn. 
Placeholder Image

Voor wie dit programma? 

Het programma is wel voor:

 • Leiders die meer uit hun team willen halen
 • Leiders die effectief willen communiceren.
 • Leiders die vol zelfvertrouwen in hun functie willen staan. 

Het programma is niet voor:

 • Leiders die niet in de spiegel willen kijken en zich kwetsbaar willen opstellen.
 • Leiders die in een burn-out zitten. 
 • Leiders die het 100% zelf en alleen willen doen. 
THAT IS ME! IK DOE MEE

"Wilma stelt de vraag achter de vraag en is bereid ook ongemakkelijke vragen te stellen. Ze durft me te confronteren met dingen die aangepakt moeten worden om het verschil te maken."

- Jorieke de Fretes

Video Poster Image

Investeer in het 1-op-1 Lead & Learn Leiderschapsprogramma

Hét programma zodat jij effectief leiding kunt geven vanuit rust en daadkracht, zonder dominant te zijn of de verbinding te verliezen met de mensen om je heen. 

Lead&Learn Leiderschapsprogramma

€2997,- excl. BTW

eenmalige betaling

Het programma bevat:

 • 6x 1-op-1 sessies van 2 uur
 • Toegang tot online leeromgeving
 • 6 modules met diverse video's 
 • Werkboeken + opdrachten
 • Feedback op de opdrachten 
 • Toegang voor 6 maanden.
 • Persoonlijk Padlet-bord en ik reageer op jouw vragen en twijfels van maandag t/m vrijdag voor 6 maanden lang! 
 • BONUS: DISC gedragsanalyse rapportage + drijfveren rapportage
 • BONUS: 1-op-1 follow-up sessie na 2 maanden
 • BONUS: Extra module 'Praat minder, vraag meer. De 10 vragen die je leven als leider voorgoed veranderen.' 
YES, ik wil een match call!

30 dagen niet-tevreden-geld-terug- garantie. Investeren in een persoonlijk groeitraject kan alleen voor groei en vooruitgang zorgen als jij aan het denken gezet wordt, als jij nieuwe inzichten krijgt en als jij de nieuwe kennis toepast. 

Ik sta 100% achter de inhoud en de kwaliteit van het Lead & Learn programma. Heb je de eerste module doorgenomen, de opdrachten uitgevoerd, de principes toegepast in jouw leiderschap, onze eerste 1-op-1 sessie gehad en ben je niet tevreden met de resultaten? Stuur binnen 30 dagen mij bericht en je krijgt je geld terug.

 

 

Placeholder Image

Hoe kan je leven er over 6 maanden uitzien? 

"Waarom nu?" Dit is dé vraag die ik aan het begin van een traject stel. Het antwoord vertelt namelijk zo ontzettend veel. Het laat mij zien waar jouw verlangens zitten, wat jouw gedachten je vertellen en waar je klaar mee bent. Op dit moment kan ik je die vraag niet stellen. En daarom beantwoord ik de vraag voor jou. Waarom nu?!

 Door alle nieuwe inzichten en gesprekken word je stap voor stap zekerder en effectiever. Je weet wat jouw drijft, waarom je de dingen doet die je doet. Je wordt je bewust van jouw krachten en hoe je die het beste kunt inzetten om anderen de ruimte te geven om te bloeien. In lastige gesprekken sta jij sterk in je schoenen en voel je je vrij. Vrij om te zijn wie je bent. 

Of het blijft zoals het is. Met duwen en trekken. Gevoel van onmacht. Je voelt dat het je veel energie kost en dat je te veel gedoe ervaart op de werkvloer. 

Het hoeft niet zo te blijven. Het kan anders. Jij kan het anders doen. 

Welke optie kies jij? De keuze is aan jou! 

Hoe doe ik mee?

Hoe werkt het? Heel simpel! 

Placeholder Image

Stap 1

Meld je aan voor het Lead & Learn Leiderschapsprogramma door te klikken op de knop hieronder. 

Placeholder Image

Stap 2

Je ontvangt, na het versturen van de factuur, direct de inloggegevens in jouw mail voor de online leeromgeving!

Placeholder Image

Stap 3

De komende zes maanden groei jij naar een leider die vanuit daadkracht en verbinding weet te communiceren!

IK BEN ER KLAAR VOOR

Heb je nog twijfels? Of een concrete vraag? 

Wil je kijken of dit het juiste programma is voor jou, plan dan een gesprek in en dan bespreken we jouw wensen en verlangens. 

Ben je klaar om vanuit daadkracht én verbinding leiding te geven?

PLAN EEN GESPREK IN

Veelgestelde vragen

Powered by Kajabi