Stoutmoedig Coaching & Advies in de media

Vrouwelijk leiderschap - EO Eva

Wilma is leiderschapscoach en interimmanager. Zij helpt leiders om met daadkracht en verbinding aan het werk te gaan. Ze vertelt wat die woorden voor haar betekenen, wat ze geleerd heeft in de afgelopen jaren én ze deelt haar tips voor vrouwelijke leiders.

Lees het online artikel

Business Contact - CBMC

Een dramajeugd, ziekte, bijna-doodervaring – dat soort bijzondere verhalen heeft ze niet. Vindt Wilma van Dijk. Wat ze wel heeft? Het talent om mensen te veranderen in goede leiders. Een verhaal over sterke ruggen, nieuwsgierige harten en dopen in een Twentse rivier.

Lees meer

Podcast - Sanne Verra

Wat betekent het om leiderschap te pakken over jouw leven en in jouw business? Hoe voorkom je klagen en klachten? En waarom help je je klant juist door grenzen te stellen in plaats van super flexibel te zijn? 

 

Beluister de podcast

Women's Health

Wilma mocht meewerken aan een artikel voor Women's Health over feedback geven en heeft diverse tips & tricks + absolute don'ts gegeven. 

Lees meer

&C

Interview voor een artikel over daadkrachtig communiceren voor het tijdschrift &C. Wilma legt haar methode 'Rechte rug & Nieuwsgierig hart' uit. 

Lees meer

SUPS Academy

Als expert binnen de SUPS Academy schrijft Wilma artikelen om vrouwen sterker in hun schoenen te laten staan. 

Lees meer

Fleurrijk

Interview door Hanna voor het online-magazine voor en door Christelijke vrouwen Fleurrijk. 

 

Lees meer

Gezocht!

Zoek jij een expert op het gebied van communicatie en leiderschap voor een interview of bijdrage aan een artikel? Ik denk graag met je mee!  

Mail Wilma

Let's connect!

Heb je vragen, wil je meer weten, samenwerken of misschien iets heel anders? Stuur me gerust een mailtje [email protected] of laat een berichtje achter hieronder. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie van mij!

When writing the story of your life don't let anyone else hold the pen.